حجم آتش قیام آبان ۹۸
اما بپردازیم به قیام آبان ۱۳۹۸، قیامی که حرف مردم ایران با حکومت آخوندی را در ۴۸ ساعت بهتصویر کشید.
پاسدار آبنوش سرکردهی عملیات بسیج روز ۳۰ آبان ۹۸ گفته بود: «این فتنه، فتنهی دیگری بود، بهعنوان کسی که درصحنه بودم معتقدم فقط خدا ما را نجات داد»
پاسدار فدوی جانشین سرکردهی سپاه پاسداران هم گفت بود: «در برخی مواقع این اغتشاشات انسان را یاد کربلای ۵ میانداخت، ما بهواقع ۴۸ ساعت جنگ کردیم»
در این بخش از برنامه با برخی آمارها حجم آتش و رویارویی مردم با دیکتاتوری آخوندی در قیام آبان ۹۸ را مرور میکنیم.
مردم ایران در بیش از ۱۹۰ شهر به مراکز سرکوب و غارت رژیم حمله کردن، ازجمله هزار بانک رژیم آخوندی در آتش خشم قیام آبان ۹۸ سوخت.
درحالیکه رژیم برای جایگاههای سوخت نیروهای نظامی و امنیتی گماشته بود؛ اما ۲۰۰ جایگاه سوخت توسط قیامآفرینان بهآتش کشیده شد.
۴۱ مرکز نظامی رژیم که پیش از قیام دست در سرکوب مردم داشتن در آتش سوختن و بعضاً پیش از بهآتش کشیده شدن خلع سلاح شده و مردم بعد از بهغنیمت گرفتن سلاح و مهمات آنها را بهآتش کشیدند
یکی دیگر از اهداف حفاظتشده که در آتش خشم مردم سوخت، دفاتر امامجمعههای خامنهای بود که دستکم ۱۹ دفتر را مردم در آبان ۹۸ بهآتش کشیدن
فرمانداری، شهرداری و ارگانهای حکومتی که در سرکوب و غارت مردم دست داشتن هم از اهداف قیامآفرینان بود که دستکم ۱۸۲ مرکز و نهادهای حکومتی هدف شعلههای قیام قرار گرفتند
یکی دیگر از اهداف قیامآفرینانی که به گرانی بنزین اعتراض داشتند، فروشگاههای زنجیرهای سپاه و نیروهای نظامی و سرکوبگر بود که مردم ۸۰ فروشگاه را درهمشکسته و به آتش کشیدند.
صحنههای باشکوه قیام مردم ایران شکست و فراری دادن نیروهای وحشتی و تادندانمسلح رژیم بود که در خیلی از مواقع حتی فرصت سوارشدن و فرار با خودرو هم به این مزدوران نمیدادند. در این قیام بیش از ۱۲۰ دستگاه خودروهای سرکوب بهدست مردم افتاد و اونها را به آتش کشیدن.
کارگزاران رژیم حجم خسارتهای ناشی از قیام را 20 هزار میلیارد تومان اعلام کردن؛ اما آنچه این رژیم را به وحشت انداخته، گسترش خط آتش در برابر رژیم بود که این روزها در آتش گسترده، مداوم و را به افزایش کانونهای شورشی به کابوس سرنگونی رژیم تبدیلشده.