رژیم آخوندی در یک اقدام ضدمردمی، قیمت ۷۵ قلم دارو را افزایش داد.
اخبار ایران وجهان دریک نگاه
۱-شرکت کارخانجات داروپخش اعلام کرد: نرخ فروش ۷۵ قلم محصولات با توجه به مجوز سازمان غذا و دارو بهطور میانگین ۳۳ درصد افزایش یافته است.
۲-دژخیان خامنهای روز شنبه ۲۳فروردین ۴ نفر را در زاهدان اعدام کردند.
به این ترتیب شمار اعدامها در دوران ریاستجمهوری پزشکیان از مردادماه ۱۴۰۳ تاکنون به ۱۰۱۴ زندانی رسیده است.
۳-مهدی جمالینژاد استاندار رژیم در اصفهان اعتراف کرد: سال جاری سختی خواهیم داشت. در برخی مناطق، شرایط آب به حدی بحرانی است که احتمال جیرهبندی آب وجود دارد.
۴-مهدی تقیزاده کارشناس حوزه آب گفت: «مسأله آب در کشور، بحران نیست؛ یک ابر بحران است. فرق این دو چیست؟ از نظر من، میشود با مدیریت صحیح بحران را مدیریت کرد و از آن عبور کرد، اما ابر بحران آب پیامدهای جبرانناپذیری دارد».
۵-کیهان خامنهای نوشت: بررسی روندهای منتهی به مذاکرات روز گذشته در عمان، افق روشنی را برای توافق با ترامپ متصور نمیکند. معطل کردن موضوعات به مذاکره همان مسیر و سم مهلکی است که در برجام، کشور را با خسارت مواجه کرد.
کوچک زاده عضو مجلس ارتجاع در صفحه شخصی خود در تلگرام درباره مذاکره رژیم و آمریکا در مسقط نوشت: شنبه روز بدی بود. هنوزم هست. امروز بیشرفها شرف را قربانی میکنند و ملت را هم، و تمام هفته خاکستری خواهد بود.
ایمن آبادی عضو سابق مجلس ارتجاع گفت: من نمیدانم چرا مردم فکر میکنند شنبه همهچیز حل شده و گل و بلبل میشود. الآن در خوشبینانهترین حالت پیشبینی این است که قیمت دلار روی قیمت ۹۶ تا ۱۲۰ هزار تومان است.
۶-العربیه گزارش داد: در پی فشارهای مداوم آمریکا برای تسلط دولت لبنان بر تمام سلاحهای موجود در کشور و گسترش حضور ارتش در سراسر خاک لبنان، یک منبع نزدیک به حزبالله اعلام کرد که بیشتر مواضع نظامی این گروه در جنوب رودخانه لیطانی اکنون تحت کنترل ارتش لبنان درآمده است.
۷-یک منبع مطلع روز شنبه گفت: «در جنوب لیطانی ۲۶۵ نقطه نظامی وابسته به حزبالله شناسایی شدهاند که حدود ۱۹۰ نقطه از آنها تحویل ارتش لبنان شده است».
۸-جان باختن کارگران معدن بهعلت نبود دستگاه بسیار ساده گازسنج همچنان ادامه دارد؛ پس از فاجعه معدن مهماندویه دامغان، یک کارگر معدن زغالسنگ طبس دچار مرگ ناگهانی شد و جان باخت، ریزش معدن در بجستان خراسان رضوی یک فوتی و ۲ مصدوم بر جای گذاشت.
روزنامه حکومتی آرمان نوشت؛ آقایان وزیر صمت و وزیر کار تا کی باید در این معادن شاهد فوت کارگران زحمتکش باشیم؟ مگر هزینه دستگاه گازسنج چقدر بود که این حوادث باید در سال چندین بار تکرار شود؟ یادآوری میشود قیمت گازسنجهای معدن از ۲۰ دلار به بالا میباشد.
۹-حسین حبیبی کارشناس حکومتی کار و مسائل کارگری گفت: در حالیکه هزینهٔ مسکن؛ بیش از نیمی از درآمد خانوادههای کارگری را میبلعد. . حق مسکن ۹۰۰هزار تومانی مربوط به سال ۱۴۰۲ است. سال گذشته با وجودِ افزایش هزینهها این مبلغ تغییری نکرد و امسال نیز همین اتفاق افتاد. ۹۰۰هزار تومان حتی برای سال ۱۴۰۲ نیز کم بود و برای سال ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ نیز غیرقابل قبول است. .
۱۰-روزنامه حکومتی خراسان نوشت: در سال گذشته بین ۴ تا ۵ میلیارد دلار سوخت (بنزین و گازوئیل) وارد کشور شده است. رقمی که معادل ۷ درصد کل واردات کشور در سال گذشته میشود. در حالیکه که در صورت توسعه فعالیتهای پتروپالایشگاهی، می شد این منابع را صرف کارهای مهمتری کرد.