اعتراضات کارگران در سال ۴۰۳
در آستانهی روز جهانی کارگر هستیم و ضمن درود به کارگران زحمتکش و تحت ستم میهنمون، قصد داریم نگاهی داشته باشیم به حرکتهای اعتراضی کارگران در سال ۱۴۰۳ و از اعتراضات، مطالبات و پاسخی که رژیم به اونها داده بگیم
در سال ۱۴۰۳ کارگران در سراسر ایران حرکتهای اعتراضی و اعتصاب داشتن، و مجموع اعتصابها و اعتراضهای کارگران در سال گذشته بیش از ۹۱۸ مورد بوده.
کارگران نسبت به عدم دریافت حقوق، حق بیمه و سایر مزایای شغلی، عدم اجرای طرح طبقهبندی مشاغل، عدم تبدیل وضعیت استخدامی، نداشتن امنیت شغلی، تعطیلی و خصوصیسازی کارخانه و شرکت، اخراج از کار، بیکاری، شرایط سخت کار و ... دست به تجمع، اعتصاب و اعتراض زدند. کارگران صنعت نفت خواهان حذف کامل شرکتهای پیمانکاری، اجرای صحیح طرح طبقهبندی مشاغل برای همه کارگران پیمانکاری، اجرای بدون تبعیض تردد ۱۴ روز کار ۱۴ روز استراحت و ... شدند
اما کارگران در چه بخشهایی دست به اعتصاب و اعتراض زدند؟
کارگران پالایشگاهها و پتروشیمیها در بیش از ۵۰ شرکت، پیمانکاری و مجتمع دست به اعتصاب و اعتراض زدن
کارگران و نفتگران هم در بیش از ۷۰ میدان، پایانه، سایت و سکوهای نفتی اعتراضها و اعتصابها رو پیش بردن
کارگران صنایع ذوبآهن، فولاد، روی، مس و منیزیم دستکم در ۲۱ شرکت حرکتهای اعتراضی و اعتصاب داشتن.
کارگران زحمتکش در شهرداریها هم در بیش از ۲۰ شهر نسبت به سیاستهای چپاولگرانهی حکومت آخوندی اعتصاب و اعتراض کردن.
کارگران در قریب به ۱۰ معدن هم نسبت به سیاستهای ضدانسانی، چپاولگرانه و ناایمنی که جان معدنچیان رو بهخطر میاندازه اعتراض و اعتصاب داشتن.
همچنین شاهد برگزاری اعتصابها و اعتراضها توسط کارگران در صنعت سیمان، مناطق صنعتی، کارگران فصلی، کارگران بخشهای دولتی مثل آبفا در شهرهای مختلف بودیم فهرستی طولانی که عدد اعتصاب و اعتراض کارگران در سال ۱۴۰۳ رو به بیش از ۹۱۸ مورد رسوند.
کارگران ازجمله شعار میدادن: «تا حق خود نگیریم از پا نمینشینیم» «سفرهی کارگر خالیتر از همیشه» و «کارگر معلم اتحاد اتحاد»
در آستانهی روز جهانی کارگر به همهی کارگران بپاخاسته در کانونهای شورشی، کوشندگان فعال کارگری و همهی کارگران بپاخاسته درود میفرستیم و قطعاً روزی که کارگران از چپاول این حکومت فاسد و جنایتکار رها و آزاد بشن رو مردم ایران بهویژه کارگران بپاخاسته رقم خواند زد و کارگران زحمتکش میهنمون هم به حقوحقوق خودشون خواهند رسید. بخشی از پیام یکی از کارگران میهنمون رو بشنویم که از شرایط زندگی خودش و سایر کارگران توضیح میده.