گوشه دیگری از پنهان کاری رژیم آخوندی در انفجار فاجعه بار بندر عباس
اخبار ایران وجهان دریک نگاه
۱-گوشه دیگری از پنهان کاری رژیم آخوندی در انفجار فاجعه بار بندر عباس توسط شاهدان عینی فاش شد. یکی از کارکنان باسابقه اسکله بندرعباس، در حضور سارا فلاحی، عضو کمیسیون امنیت مجلس آخوندها، از جابجایی سازمانیافته مواد رادیواکتیو، مواد منفجره و ارسال تسلیحات به یمن تحت پوشش «صادرات مواد غذایی» پرده برداشت! این فرد که ۱۹ سال سابقه فعالیت در اسکله دارد، گفت: «سالهاست کانتینرهایی با برچسب مواد خوراکی، بدون اطلاع ما و بدون هیچگونه بازرسی واقعی، جابهجا میشوند؛ در حالی که محتوای واقعی آنها مواد خطرناک، رادیواکتیو و سلاح است.»
تلاش عضو مزدور مجلس ارتجاع برای ساکت کردن این هموطن شریف در برابر دوربین بیفایده است.
۲-آخوند حاجی صادقی نماینده خامنهای در سپاه پاسداران با نگرانی گفت: دشمن در حادثه بندر رجایی تلاش کرد تا دشمنی خود را در فضای مجازی و فرهنگی نشان دهد.
وی افزود: دشمن تلاش میکند روی نقاطی از جمله گرانیها دست بگذارد. باید هوشیار باشیم؛ امروز باید تلاش کنیم تا دشمن سنگرهای فرهنگی را تصرف نکند.
نماینده خامنه ای افزود: اطاعت از ولی فقیه به این معنی نیست که شما هر جا که شبیه شما فکر کرد، دستوراتش را اجرا کنید و هر جا شبیه شما فکر نکرد دستوراتش را اجرا نکنید
۳ـسایت پاسدار محسن رضایی نوشت: آمارهای رسمی نشان میدهند که گمرک بندرعباس نقشی کلیدی در واردات و صادرات کشور ایفا میکند، بهطوریکه در سال گذشته نزدیک به ۳۰ میلیارد دلار از طریق آن تبادلات تجاری انجام شده است. در این راستا، هرگونه آسیب به این گمرک، همانند انفجار اخیر، میتواند اثرات منفی بلندمدتی بر روند تجارت خارجی بگذارد.
۴-خبرگزاری رویترز گزارش داد: پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا روز چهارشنبه به رژیم ایران هشدار داد که به دلیل حمایت از حوثیها با عواقبی روبرو خواهد شد، حتی با اینکه آمریکا مذاکرات با این رژیم بر سر برنامه هستهای خود را از سر گرفته است.
هگست گفت: "پیام به ایران: ما حمایت مرگبار شما از حوثیها را میبینیم. ما دقیقاً میدانیم که شما چه کاری انجام میدهید. شما به خوبی میدانید که ارتش آمریکا چه تواناییهایی دارد - و به شما هشدار داده شده است. شما در زمان و مکانی که ما انتخاب کنیم، تاوان آن را خواهید داد."
رویترز افزود: پنتاگون شش بمبافکن B-2 را در جزیره دیهگو گارسیا در اقیانوس هند مستقر کرده است علاوه بر این، آمریکا در حال حاضر دو ناو هواپیمابر در خاورمیانه دارد و سیستمهای دفاع هوایی را از آسیا به منطقه منتقل کرده است.
۵-دولت انگلستان روز چهارشنبه طی بیانیه یی اعلام کرد: نیروهای انگلیسی در عملیات مشترک با نیروهای آمریکایی علیه یک هدف نظامی حوثی ها در یمن شرکت کردند. این اقدام در راستای سیاست دولت انگلستان، به دنبال آغاز حملات حوثیها در نوامبر 2023، تهدید آزادی دریانوردی در دریای سرخ، حمله به کشتیهای بینالمللی و کشتن دریانوردان بیگناه بود.
براساس این بیانیه هدف حمله مجموعهای از ساختمانها بود که توسط حوثیها برای ساخت پهپاد به منظور تهاجم به کشتیها در دریای سرخ و خلیج عدن، استفاده میشد.
۶-خزانهداری آمریکا روز چهارشنبه هفت شرکت و دو کشتی رژیم آخوندی را در لیست تحریمهای خود قرار داد. شرکتهای السیره، هارولد، کیهان سنجش آزما و چند شرکت دیگر اماراتی و ترکیهای به همراه نفتکش الوئیز مرتبط با صادرات نفت رژیم به فهرست اتباع ویژه و افراد تحریمشده افزوده شدند. پنج شرکت در امارات متحدو یک شرکت در ترکیه مستقر هستند.
۷-مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا در بیانیهای مطبوعاتی اعلام کرد: تحریمهای جدید چهار فروشنده و یک خریدار پتروشیمی ایران به ارزش صدها میلیون دلار را هدف قرار داده است. وی افزود: تا زمانی که ایران تلاش کند از طریق نفت و پتروشیمی، فعالیتهای بیثباتکننده خود را تأمین مالی کند و از فعالیتهای تروریستی و نیروهای نیابتی خود حمایت کند، ایالات متحده اقداماتی را برای حسابرسی کردن از ایران و تمام شرکایش که در دور زدن تحریمها دست دارند، انجام خواهد داد.
مارکو روبیو گفت: «رئیس جمهور متعهد است که صادرات غیرقانونی نفت و پتروشیمی ایران - از جمله صادرات به چین - را تحت کمپین فشار حداکثری خود به صفر برساند.»
۸-در کنفرانس پیمان منبع گسترش تسلیحات هسته ای – ان پی تی در سازمان ملل متحد نماینده کانادا گفت: فعالیتهای غنیسازی هستهای رژیمایران و عدم موفقیت آن در حل مسائل پادمانی باقی مانده، باعث شد گروسی، مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی، در ماه فوریه گزارش دهد که آژانس در بنبست قرار دارد و قادر به تأیید ماهیت صلحآمیز فعالیتهای هستهای این رژیم نیست. ما در اولین فرصت از گزارش جامع مدیر کل در مورد این وضعیت نگرانکننده برای همه کشورهای عضو NPt استقبال میکنیم
۹-نماینده نروژ در سازمان ملل متحد گفت: رژیم ایران همچنان یک نگرانی در زمینه منع اشاعه تسلیحات هستهای است. آژانس بینالمللی انرژی اتمی نقش تعیینکنندهای در راستیآزمایی ماهیت برنامه هستهای ایران دارد. نروژ به طور کامل از نقش و فعالیتهای آژانس حمایت میکند.