بحران لاینحل برق در کشورمان

هنوز فصل گرما شروع نشده ولی بحران برق با شدت شروع شده است، قطعاً در روز‌های گرم سال این بحران به شکل بسیار عمیق‌تری زندگی مردم را با مشکلات عدیده‌ای روبه‌رو خواهد کرد.

همین الآن خاموشی‌ها حتی در کشورهایی که اصلاً منابعی از نفت و گاز ندارند بسیار کمتر از ایران است

پزشکیان می‌گوید مقصر مردم ایران هستند که برق زیاد مصرف می‌کنند.

اما آیا پزشکیان درست می‌گوید؟ در این نمودار می‌بینیم که پزشکیان دروغ می‌گوید و مصرف مردم ایران بسیار کمتر از اتحادیه اروپا و خیلی از کشورهاست.

مثلا می‌بینیم که مصرف سرانه در ایسلند ۵۱ هزار و ۲۵۹ کیلووات ساعت است، در نروژ ۲۳ هزار ۳۷۳ کیلووات‌ساعت، در قطر ۱۹ هزار و ۳۸۱ کیلووات‌ساعت

و در ایران ۳هزار و ۶۶۴ کیلووات ساعت مصرف سرانه برق است.

البته این دروغگویی پزشکیان آن‌قدر رسوا بود که تلاش کردند آن را رفع و رجوع کنند و پزشکیان را در ببرند،

در این باره یک کارشناس حکومتی نوشت:

«آن که به رئیس‌جمهور گفته ایران ۶ برابر اروپا برق مصرف می‌کند باید توبیخ و تنبیه شود»

اما ببینیم راه‌حل پزشکیان برای حل معضل برق چیست؟

یعنی راه‌حل اینها این است که مردم برق مصرف نکنند، به ۲۰۰ سال پیش برگردیم که اصلاً نه برقی بوده نه کولری نه پنکه‌ای و نه هیچ چیزی، این حجم از وقاحت بواقع قابل تصور است؟.

راه‌حل بعدی رژیم گران کردن برق با ترفند‌های مختلف پلکانی و مشترکان پرمصرف و غیره

دلیل اصلی آن نابودی زیرساختها و عدم سرمایه‌گذاری در بخش نیروگاهی کشور و تولید برق است،

در حال حاضر رژیم ظرفیت تولید برق را بیش از ۹۰ هزار مگاوات می‌گوید، اما عملاً میزان تولید برق از ۵۸ هزار مگاوات تجاوز نمی‌کند. یعنی ۳۲ هزار مگاوات کسری وجود دارد، این میزان کسری به‌معنی فاجعه است.

رجبی مشهدی سخنگوی صنعت برق گفت: ظرفیت تولید برق نیروگاهها اول انقلاب ۷ هزار مگاوات بود که در زمان حاضر به ۹۴ هزار و ۵۰۰ مگاوات رسیده و ۱۳ برابر قبل شده است. در حالی که مصرف برق از سال ۵۷ تاکنون ۲۳ برابر شده.

البته این مهره رژیم دروغ می‌گوید همان‌طور که در اسلاید قبلی دیدیم، برق تولید ۵۸ هزار مگاوات است و از ۴۵ سال پیش تا الآن فقط ۸ برابر افزایش پیدا کرده و مصرف ۲۳ برابر، ولی رژیم برای جبران آن هیچ تلاشی نکرده است.

بنابراین عامل کسری وحشتناک برق در کشورمان به‌طور کلی، عدم گسترش زیرساخت‌های نیروگاهی، فرسوده بودن نیروگاههای ایران، فرسوده بودن شبکه انتقال برق، استخراج رمز ارز در مقیاس گسترده توسط سپاه پاسداران، استفاده از تجهیزات برقی غیراستاندارد و با مصرف بالا در کشورمان به‌دلیل فقر مردم، در همه اینها نقش عمده رژیم را می‌بینیم که این بلا را سر مردم آورده است

آیا رژیم می‌تواند کاری در این زمینه انجام بدهد؟ اجازه بدهید باز هم با عدد و رقم صحبت کنیم،

تولید هر هزار مگاوات برق یک میلیارد یورو سرمایه نیاز دارد، برای تأمین کسری ۳۰ هزار مگاواتی رژیم باید ۳۰ میلیارد یورو در این بخش سرمایه‌گذاری کند اما رژیم هرگز نمی‌تواند چنین سرمایه‌گذاری انجام بدهد وانگهی اولویت‌های رژیم آخوندی چیزهای دیگری است مانند موشکی، اتمی، تروریسم، سرکوب و غارت

اما نابود کردن زندگی مردم مابازایی هم دارد، امروز می‌بینیم که مردم خشمگین هر روز به خیابان می‌آید و این خشم با جرقه‌ای می‌تواند نیروگاهی از اراده مردم برای رهایی را بکار بیندازد که دودمان این رژیم را بر باد بدهد.

لطفا به اشتراک بگذارید: